Her finner du oss

Avdelinger

Stronger People - Oslo / Akershus

Tor Hamborg – Managing Partner

Managing Partner Tor Hamborg leder våre kontorer i Oslo og Akershus. Han er også fagleder for vårt forretningsområde HR, som jobber med tjenester relatert til personaladministrasjon og personalledelse. Tor har betydelig erfaring fra salgsledelse, organisasjonsutvikling og rådgivning.

Kontakt Tor på epost tor@strongerpeople.no eller telefon +47 414 32 277.

Fredrik Dalla Pietà – Senior Partner

Fredrik Dalla Pietà er Senior Partner i Follo. Fredrik er fra Drøbak og er vår ekspert innen retail. Han kommer fra telecom-bransjen, og har næringslivserfaring som gründer og spesialkompetanse innenfor kundeservice, salgsledelse og drift. Fredrik er en dyktig leder og rådgiver med betydelig kompetanse innen HR, rekruttering og bemanning.

Kontakt Fredrik på epost fredrik@strongerpeople.no eller telefon +47 959 00 600.

Stine Helene Wergeland Enger – Coaching partner

Stine er utdannet markedsfører og coach fra BI og ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Hun er spesielt dyktig på å finne og utvikle medarbeidere tilpasset den enkelte, unike organisasjon. I tillegg kan hun som HR-spesialist bistå med utvikling av medarbeiderne i organisasjonen for optimal ytelse. Stine er kjent som åpen og tillitsskapende med en unik evne til å engasjere og inspirere andre.   

Kontakt Stine Helene på epost stine@strongerpeople.no eller telefon +47 932 51 355.

Stine

Stronger People - Sarpsborg

Hanne Paulsrud – Leder 

Hanne Paulsrud er leder for Sarpsborg. Hanne er en ekte sarping med betydelig erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen i Sarpsborgsområdet. Hun har omfattende næringslivserfaring som gründer, og har spesialkompetanse innen kundeservice, HR og personalledelse.  

Kontakt Hanne på epost hanne@strongerpeople.no eller telefon +47 928 86 667.

Stronger People - Fredrikstad

Jarle Johansen – Rådgiver

Jarle Johansen er en erfaren rådgiver. Han betjener kunder i Fredrikstad og generelt over hele Østlandet. Jarle har erfaring fra mange bransjer, og vår spesialist innen logistikk og transport. Han en rådgiver innen alle våre tjenester relatert til personaladministrasjon og -ledelse.

Kontakt Jarle på epost jarle@strongerpeople.no eller telefon +47 958 30 157.

Stronger People - Norge

Stronger People inngår i S2Gpeople – Norges største medlemsnettverk for moderne bemanningsselskaper.

Nettverket består av selvstendige selskaper som samarbeider for å kunne utnytte sine kunde- og kandidatrelasjoner på best mulig måte. Nettverket gir kandidatene våre karrièremuligheter i hele Norge og kundene våre en utvidet tilgang til gode kandidater fra hele landet.

Kontakt S2Gpeople på epost post@s2gpeople.no